Henk Schiffmacher is een van Nederlands bekendste tatoeëerders. Hij heeft vele stukken huid van bekende mensen mogen versieren, maar dit keer heeft hij het lemmet van een Diamant Sabatier mes onder handen genomen. Als zoon uit een Harderwijkse slagersfamilie heeft Henk Schiffmacher in deze unieke set zijn passies voor het slagersvak, tatoeages en culinair genieten gecombineerd.
Het woord tattoo is afgeleid van het woord tatau en is afkomstig uit Polynesië. De Polynesische stijl is ook de basis van dit ontwerp. In deze unieke print zit het leven verwerkt: “De rijkdom van wereldse culturen, het eten en het leven.”  Henk Schiffmacher heeft deze print kracht en bezieling gegeven en draagt de messenset met trots op aan zijn lieve vrouw Louise.
Deze set is met zorg samengesteld. De geschenkverpakking is ombonden met traditioneel slagerstouw wat gebruikt wordt om onder andere rollades te maken. Naast het traditionele Koksmes is de set ook uitgereust met een Chef’s Mate. Dit wordt jouw koksmaatje in de keuken en kan je goed gebruiken voor het afsnijden van cressen en kruiden. Het spearpoint lemmet is ook uitermate geschikt voor het doseren van specerijen (een mespuntje van…).
Bij Diamant Sabatier hebben we genoten van de samenwerking met Henk en zijn we erg trots op de messenset Louise. Wij kunnen de tagline van deze set zeker vaststellen, want met Schiffmacher heb je écht Never a Dull Moment.