€149.00

Design by Schiffmacher

Henk Schiffmacher is een van Nederlands bekendste tatoeëerders. Hij heeft vele stukken huid van bekende mensen mogen versieren, maar dit keer heeft hij het lemmet van een Diamant Sabatier mes onder handen genomen. Als zoon uit een Harderwijkse slagersfamilie heeft Henk Schiffmacher in deze unieke set zijn passies voor het slagersvak, tatoeages en culinair genieten gecombineerd.

Het woord tattoo is afgeleid van het woord tatau en is afkomstig uit Polynesië. De Polynesische stijl is ook de basis van dit ontwerp. In deze unieke print zit het leven verwerkt: "De rijkdom van wereldse culturen, het eten en het leven." Henk Schiffmacher heeft deze print kracht en bezieling gegeven en draagt de messenset met trots op aan zijn lieve vrouw Louise.

In samenwerking met Diamant Sabatier

Rond het stadje Thiers in de Franse Auvergne worden al meer dan 500 jaar messen gemaakt. In deze ambiance van traditie en vakmanschap vindt Diamant Sabatier haar oorsprong. Diamant Sabatier produceert haar messen en toebehoren voor de culinaire fijnproever met uiterste zorgvuldigheid. Met de keuze voor deze unieke set kies je terecht voor topklasse.

Deze set is met zorg samengesteld. De geschenkverpakking is ombonden met traditioneel slagerstouw wat gebruikt wordt om onder andere rollades te maken. Naast het traditionele Koksmes is de set ook uitgerust met een Chef's Mate. Dit wordt jouw koksmaatje in de keuken en kan je goed gebruiken voor het afsnijden van cressen en kruiden. Het spearpoint lemmet is ook uitermate geschikt voor het doseren van specerijen (een mespuntje van...).

Current Stock:
SKU:
35DSHS.2
Availability
Op werkdagen binnen 24u verzonden. M.u.v. graveringsorders.
Warranty:
Levenslange Garantie

No Reviews Write a Review