Diamant Sabatier - Levenslange garantie

Wij staan voor de beste kwaliteit. Om deze kwaliteit te blijven garanderen, zit er een levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten op al onze producten. Hieronder vindt u alle garantievoorwaarden en hoe u een garantieverzoek instuurt.

 

Garantievoorwaarden

U heeft recht op onze levenslange garantie voor alle materiaal- en fabricagefouten. De volgende situaties vallen niet onder deze garantie:

  • Gebruiksslijtage die zich na verloop van tijd voordoet, zoals het botter worden van het lemmet of het ontstaan van krassen in het mes
  • Roestvorming door onjuist onderhoud*
  • Defecten door onjuist gebruik, onderhoud of opbergen

* Diamant Sabatier raadt aan om uw keukenmessen met de hand af te wassen. Ondanks dat onze messen vaatwasser-bestendig zijn (m.u.v. Delice en Babiole), zal het langdurig gebruik van een vaatwasser de levensduur van uw keukenmessen inkorten. Het water in de vaatwasser kan stijgen tot heel hoge temperaturen. Dit zal, in combinatie met agressieve reinigingschemicaliën en zouten, de beschermende chroomoxide-laag van uw messen op langere termijn aantasten. Plaatselijke roestvorming kan hierdoor ontstaan.

 

Product registreren voor garantie

Heeft u uw product recentelijk aangeschaft, dan kunt u deze registreren voor onze levenslange garantie. Voor registratie gaat u hier naartoe. Let op: is uw product defect, dan vult u onderstaand formulier in.

 

Garantieverzoek indienen

Om beroep te doen op onze levenslange garantie, kunt u een garantieverzoek indienen voor uw product. Neem de garantievoorwaarden goed door. Uw garantieverzoek wordt na het indienen beoordeeld en u ontvangt vervolgens bericht met de vervolgstappen. Wilt u enkel uw product registreren voor garantie, kijkt u dan naar 'product registreren voor garantie' hierboven.

 

Vul hieronder uw garantieverzoek in