Diamant Sabatier nieuwsbrief

Laat je inspireren

* indicates required

Diamant Sabatier heeft zich al decennia lang bewezen als een messenmerk waarmee de nieuwe sterrenchef’s worden opgeleid. Wanneer je een chef vraagt naar het merk Diamant Sabatier is vaak het antwoord: ‘Dat was mijn aller eerste koksmes’. Hier zijn wij bij Diamant Sabatier ongelofelijk trots op, maar blijven hier ook altijd voor strijden. Onze messen zijn perfect voor iedere opleiding en kunnen ook nog eens makkelijk gegraveerd worden met jouw eigen naam er in, zodat jij jouw aller dierbaarste messen nooit kwijt zal raken.

Waarom studeren met Diamant Sabatier?

Al sinds de jaren ’80 kiezen veel onderwijsinstellingen en horeca opleidingen om Diamant Sabatier messen aan te bieden aan hun studenten. Dat is al een ongelofelijk lange tijd en zegt veel over de kwaliteit dat we nu nog steeds de eerste keuze zijn voor deze opleidingen.

De messen van Diamant Sabatier zijn dan ook goede professionele messen, met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Ook zijn de messen goed bij te houden en zijn ze erg stevig, wat zeker met een opleiding hard nodig is. Door onze ervaring in deze jaren weten we ook precies wat je als student nodig hebt op je opleiding en bieden hier dan ook complete messenmappen voor aan.

Ook de graveringsoptie welke sinds een aantal jaar nu is toegevoegd biedt meer mogelijkheden. Toen wij namelijk de oudere chef koks gingen opzoeken en daar bij alle oude messen hun naam in gekrast zagen, vonden wij hier een makkelijkere oplossing voor. Door middel van lasergravering en de keuze tussen een naam van de student, of de naam van de opleiding, namen wij het probleem weg van snel verdwenen messen uit de studenten messenmappen.

Ben jij zelf ook een ruwe diamant?

Zoals je misschien op onze homepage onze ‘geslepen diamanten’ al hebt gespot spreken wij bij de studenten, koks in opleiding, of sous-chef’s over de ‘ruwe diamanten’. Deze worden nog gevormd en geslepen tot de uiterste krachten van een top chef kok. Bij Diamant Sabatier zijn wij erg trots op al deze talenten en stellen jullie deze dan ook graag voor. Ben jij ook fan van Diamant Sabatier en vind jij dat jij hét nieuwe kook of horeca talent bent? Bericht ons dan gerust op info@diamantsabatier.be en wie weet stellen wij jou ook voor op onze website!

Ruwe Diamant - Esmee Croonen
Esmée Croonen
Ruwe Diamant - Siem Beerens
Siem Beerens