9 Redenen om Diamant Sabatier als relatiegeschenk te kiezen

Het kiezen van het perfecte relatiegeschenk kan soms voor veel frustratie zorgen. Het moet herkenbaar zijn, goed bij je bedrijf passen en bruikbaar zijn voor de ontvanger van het relatiegeschenk. Daarbij moet het ook nog een leuke uitstraling hebben én van goede kwaliteit zijn. Gelukkig kunnen wij van Diamant Sabatier zeggen dat onze producten vaak als relatiegeschenk worden gekozen en goed worden ontvangen. Om u te overtuigen hebben wij hier 9 redenen voor u waarom veel bedrijven u al voor zijn gegaan en voor Diamant Sabatier kiezen als relatiegeschenk.

1.     Professionele messen

Diamant Sabatier staat voor professionaliteit. In de geschiedenis van messen heeft Diamant Sabatier een erg grote rol gespeeld in het bepalen van de hoge standaard. Diamant Sabatier maakt nog steeds messen waarvan de oorsprong in officiële Sabatier gebied Thiers ligt. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en dit is dan ook de reden dat veel professionele chef-koks voor messen van Diamant Sabatier kiezen.

2.     Herkenning

Het feit dat veel mensen het logo van Diamant Sabatier direct herkennen, zorgt voor een sterke en iconisch uitstraling. Dit is wat u wil op het gebied van relatiegeschenken. Het zijn niet alleen chef-koks die zeggen dat ze zijn ‘opgegroeid’ met Diamant Sabatier. Ook in veel huishoudens ligt er minimaal één mes van  Diamant Sabatier in de keukenlade. Het merk heeft door de jaren heen een uitstekende naam weten te waarborgen, wat nu zorgt voor herkenning en erkenning van het cadeau wat u uw relaties geeft.

3.     Kwaliteit tegenover de juiste prijs

Bij Diamant Sabatier zorgen we voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen bij het persoonlijk kopen zorgen we voor de beste verhouding, ook bij het kopen als retailer of relatie proberen we de marges zo scherp mogelijk te maken. We begrijpen dat u natuurlijk niet wil bezuinigen op de gifts voor uw relaties, maar het is natuurlijk altijd mooi meegenomen als u een kwalitatief hoogwaardig geschenk kunt aanschaffen tegen een vriendelijke prijs. 

4.     Levenslange garantie

Wanneer u nog niet overtuigt was van de kwaliteit welke Diamant Sabatier probeert te waarborgen, kunnen wij u nog iets extra’s bieden; levenslange garantie. Want wij zijn er zeker van dat onze messen, wanneer goed onderhouden, geen mankementen gaan vertonen. Voor deze garantie zullen wij altijd bereikbaar zijn en kijken we samen naar de beste vervanging of reparatie van het gemankeerde mes.

5.     Graveringsmogelijkheden

Wilt u uw relatiegeschenk personaliseren middels een gravering op het lemmet? Bij Diamant  Sabatier is het mogelijk. Een persoonlijke touch op het blad van het mes, zorgt ervoor dat uw relatie zo nu en dan aan u wordt herinnerd. Met de lasergraveermachine die we in huis hebben kunnen we u de mogelijkheid bieden om logo’s en persoonlijke graveringen aan te brengen. Een gravering maakt uw relatiegeschenk net dat ene beetje specialer, al dan niet onvergetelijk!

6.     Verpakkingsmogelijkheden

De messen van Diamant Sabatier zijn standaard verpakt in prachtige geschenkverpakkingen die tot op heden erg worden gewaardeerd. Tóch bieden wij de mogelijkheid om ook hierin nog net een stapje verder te gaan. Wenst u uw logo op de verpakking, een persoonlijke brief in de doos of gewoon een compleet eigen verpakking? Graag overleggen we met u onze ruime mogelijkheden.

7.     Mogelijkheid tot rechtstreekse levering

Natuurlijk is persoonlijke aflevering van uw cadeau het allermooist. U wilt iemand in de ogen kijken wanneer men uw geschenk in ontvangst neemt. Echter is dit niet altijd mogelijk en meestal komt er dan zelf een sortering en verzending van geschenken bij kijken. Met andere woorden: dit kan zomaar erg veel tijd in beslag nemen. Ook hier hebben wij van Diamant Sabatier iets op gevonden: rechtstreekse levering vanuit ons eigen magazijn. Laat het werk maar aan ons over!

8.     Series zijn uit te breiden

Het leuke van een relatiegeschenk van Diamant Sabatier, is dat elk geschenk gemakkelijk uit te breiden is. Geeft u bijvoorbeeld een Diamant Sabatier Integra koksmes cadeau en is uw relatie enthousiast, dan is het voor uw relatie mogelijk de serie aan te vullen met bijvoorbeeld een broodmes, officemes of zelfs een compleet messenblok. Al onze series, van Integra en Riyouri tot aan Forgé en Cuisine, zijn erg compleet en bevatten alle gewenste onderdelen. 

9.     Pure gastronomie

Gastronomie is waar Diamant Sabatier voor staat. Niet alleen in de (professionele) keuken, maar dus ook naar onze relaties toe. Gastronomie staat voor veel meer dan alleen de kunst van koken. Het gaat over de kracht van een echte fijnproever en de gehele levensstijl daaromheen. Een relatiegeschenk op het gebied van gastronomie betekent een mogelijkheid tot verbreding in de levensstijl van fijnproevers. Een verbetering van het ontdekken, ervaren, proeven en begrijpen van voedsel. Dat vinden wij van Diamant Sabatier één van de mooiste geschenken die u een relatie kunt geven.

Enthousiast over onze mogelijkheden?

Bent u na deze 9 redenen enthousiast geworden over Diamant Sabatier als relatiegeschenk voor uw bedrijf? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier!