9 Redenen om Diamant Sabatier als relatiegeschenk te kiezen

Het kiezen van het perfecte relatiegeschenk kan soms voor veel frustratie zorgen. Het moet herkenbaar zijn, goed bij je bedrijf passen en ook bruikbaar zijn voor de ontvanger van het relatiegeschenk. Dat alles moet het product bevatten, plus moet het ook nog een leuke uitstraling én van goede kwaliteit zijn. Gelukkig kunnen wij bij Diamant Sabatier zeggen dat onze producten als relatiegeschenk vaak worden gekozen en goed worden ontvangen. Om u te overtuigen hebben wij de 9 redenen voor u waarom vele bedrijven u al voor zijn gegaan en Diamant Sabatier kiezen als relatiegeschenk.

1.     Professionele messen

Sabatier staat voor professionele messen, in de geschiedenis heeft Sabatier al een erg grote rol gespeeld in het zetten van een hoge standaard. Diamant Sabatier maakt nog steeds de messen welke met hun oorsprong uit het officiële Sabatier gebied Thiers komen. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit waarborging en is ook een reden waarom vele professionele chef koks voor Diamant Sabatier messen kiezen.

2.     Herkenning

De herkenning van het Diamant Sabatier logo maakt dat het een sterk cadeau is om aan je relaties te geven. Het zijn niet alleen de chef’s welke zeggen dat ze zijn ‘opgegroeid’ met Diamant Sabatier tijdens de opleidingen. Maar ook vele huishoudens hebben wel een of meerdere Diamant Sabatier messen in de keukenlade liggen. Het merk heeft door de jaren heen een goede naam gekregen, wat nu zorgt voor herkenning en erkenning van het cadeau wat u uw relaties geeft.

3.     Prijs Kwaliteit

Bij Diamant Sabatier zorgen we voor een erg scherpe prijs kwaliteit verhouding. Niet alleen bij het persoonlijk kopen zorgen we voor de beste verhouding, ook voor het kopen als retailer of relatie proberen we met erg scherpe prijzen te komen. We weten dat u natuurlijk niet wil bezuinigen op de gifts van uw relaties, maar het komt wel erg goed uit wanneer u voor een lagere prijs een kwalitatief sterk cadeau kan aanschaffen.

4.     Levenslange Garantie

Wanneer u nog niet overtuigt was van de kwaliteit welke Diamant Sabatier probeert te waarborgen, kunnen wij u nog iets extra’s bieden; levenslange garantie. Want wij zijn er zeker van dat onze messen, wanneer goed onderhouden, geen mankementen gaan vertonen. Voor deze garantie zullen wij altijd bereikbaar zijn en kijken we samen naar de beste vervanging of reparatie van het gemankeerde mes.

5.     Graveringsmogelijkheden

Wilt u op de messen uw logo hebben staan zodat uw relaties iedere keer wanneer ze het mes in hun keuken gebruiken aan uw denken? Ook dat is bij ons mogelijk! Wij hebben een lasergraveermachine in huis en bieden u de mogelijkheid om logo’s en persoonlijke graveringen aan te bieden aan uw relatie. De graveringen maakt het cadeau net dat ene beetje specialer als relatie geschenk.

6.     Verpakkingsmogelijkheden

De messen van Diamant Sabatier zijn al verpakt in prachtige geschenkverpakkingen welke al erg worden gewaardeerd. Toch bieden wij de mogelijkheid om ook hierin net een stapje verder te gaan. Wilt u graag uw logo er op, een persoonlijke brief in de doos of een algehele eigen verpakking er omheen? Dat is allemaal mogelijk in overleg, hiervoor denken we graag met u mee over de mogelijkheden.

7.     Mogelijkheid tot rechtstreekse levering

Natuurlijk is persoonlijke aflevering van uw cadeau het allermooiste. Je wilt iemand in de ogen aankijken wanneer je een cadeautje geeft. Dit is alleen niet altijd mogelijk en meestal komt er dan zelf een sortering en verzending van geschenken bij kijken. Met andere woorden; heel erg veel tijd kwijt. Dit kunnen we voorkomen door een rechstreekse levering vanuit ons magazijn naar uw relaties. Laat al het werk maar aan ons over!

8.     Series zijn uit te breiden

Het leuke van onze keukenmessen als gift is dat men het uit kan breiden naar een hele set wanneer ze enthousiast zijn. U geeft bijvoorbeeld een koksmes cadeau waar uw relatie erg enthousiast over is. Dan kan deze ook meteen een broodmes uit dezelfde serie erbij kopen of misschien zelfs de gehele messenset inclusief blok! De mogelijkheden zijn bij veel van onze series erg groot en er wordt dan ook vaak gebruik van gemaakt.

9.     Pure Gastronomie

Gastronomie is waar Diamant Sabatier voor staat, dit is niet alleen in de keuken, maar dus ook naar onze relaties toe. Gastronomie staat voor veel meer dan alleen de kunst van koken, het gaat over de kracht van een echte fijnproever en de gehele levensstijl daar omheen. Een relatie geschenk in het gebied van gastronomie betekent een mogelijkheid tot verbreding in de levensstijl van fijnproevers. Een verbetering van het ontdekken, ervaren, proeven en begrijpen van voedsel. Dat vinden wij bij Diamant Sabatier een van de mooiste geschenken welke je een relatie kan geven.

Enthousiast over deze mogelijkheden van relatiegeschenken

Ben jij na deze 9 redenen enthousiast geworden over Diamant Sabatier als relatie geschenk voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onderstaand contactformulier met wat uw vragen of ideeën.