De perfecte rasp

De perfecte rasp

Richtlijnen in het land der raspen Het ontstaan van de rasp brengt ons naar het jaar 1540 toen de fransman François Boullier voor het eerst met een metalen plaat met gaten de kaas ging bewerken, teg…
Read More
RUWE DIAMANT | Esmée Croonen

RUWE DIAMANT | Esmée Croonen

Onder de sectie Ruwe Diamanten stellen wij u graag de talenten voor waar wij als Diamant Sabatier toekomst in zien! Jaren geleden zijn wij al hét messen merk geworden voor de studerende professionele…
Read More
CHEF's OPINION | Sietse Blummel

CHEF's OPINION | Sietse Blummel

In CHEF'S OPINION vragen we een chef-kok naar zijn relatie met Diamant Sabatier en laten we de messen testen. Deze keer reviewt Sietse Blummel Chef-kok van Restaurant LEF onze Diamant Sabatier Integra…
Read More
CHEF's OPINION | Douwe Verschuur

CHEF's OPINION | Douwe Verschuur

In CHEF'S OPINION vragen we een chef-kok naar zijn relatie met Diamant Sabatier en laten we de messen testen. Deze keer reviewt Douwe Verschuur van Restaurant Pollevie in ‘s-Hertogenbosch (beste groe…
Read More
CHEF's OPINION | Aster Welleman

CHEF's OPINION | Aster Welleman

In CHEF'S OPINION vragen we een chef-kok naar zijn relatie met Diamant Sabatier en laten we de messen testen. Deze keer reviewt Aster Welleman van Restaurant L'epicerie du Cirque* in Antwerpen onze Di…
Read More