Wij zijn er trots op dat koksopleidingen Diamant Sabatier al jarenlang weten te vinden.  Sinds 1975 richt Diamant Sabatier zich specifiek op horeca en (hoger-)middelbaar onderwijs met haar stijlvolle messen van hoge kwaliteit. Inmiddels leveren wij onze op maat samengestelde messenmappen aan een groot aantal MBO, ROC en hotelvakscholen, zowel in Nederland als België!

 

We nemen de zorg van scholen uit handen wat betreft de vrijwillige aankoop van koksmessen door studenten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij ervan overtuigd dit voor zowel school als student optimaal te vervullen.

 

Samen met de opleiding stellen we een messenmap samen die voldoet aan de wensen en eisen van de opleiding. Wij hebben een online portal waar de student middels een inlogcode de door de school samengestelde messenmap kan bestellen tegen afgesproken condities. Deze messenset wordt vervolgens bij de student thuis afgeleverd. Ook is het mogelijk dat de student kiest voor gravering van de messen met de eigen naam.

 

Voordelen voor de opleiding:
- Nadat de messenmap is samengesteld dient de opleiding alleen nog de betreffende flyer met bestelinformatie uit te delen
- Student bestelt zelf middels een inlogcode op de online portal en betaalt de messenmap
- De bestelling wordt thuis afgeleverd, dus op school hoeft er geen uitdeelpunt te komen of administratie bijgehouden te worden
- Opleiding weet dat de student werkt met messen van kwaliteit. Vele scholen en koks gaan ze immers al voor!

 

Een greep uit de opleidingen die al samenwerken met de messen(mappen) van Diamant Sabatier

Nederland o.a.:
Hotelschool The Hague en Amsterdam
De Rooi Pannen
MBO Amersfoort 
Aventus College
Curio
ROC Mondriaan
ROC Nova College
Scalda
ROC Nijmegen
Rijn IJssel College
Landstede Zwolle

België o.a.:
Hotelschool Ter Groene Poorte
Hotelschool Spermalie
PIVA Antwerpen
Hotelschool Koksijde Ter Duinen
CVO Miras Volwassenenonderwijs

Benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken voor uw studenten? Of heeft u vragen?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.