Een eenvoudige en laagdrempelige manier om uw klanten te belonen voor het aankopen van uw producten of diensten? Zonder dat u hierin zelf veel tijd en moeite hoeft te investeren? Dat is het Diamant Sabatier spaarprogramma. Het is dé manier om uw klanten te belonen, uw klantkring te vergroten en tegelijkertijd uw positie in de markt te verstevigen. Met dit spaarprogramma bieden we alle kennis en tools om deze doelen te bereiken en van uw persoonlijk ingerichte spaarprogramma een succes te maken!

 

Of u nu eigenaar bent van een supermarkt of kapsalon, winkelier bent of een tankstation runt. Met een spaarprogramma genereert u loyaliteit, daarom spreken we liever van een loyaliteitsprogramma. Bovendien beloont u uw klanten met het zeer geliefd triple-A merk Diamant Sabatier, een merk waarvoor men in de regel maar wat graag spaart. En sparen voor het aanschaffen van door u geselecteerde producten met (hoge) kortingen, of zelfs sparen voor volledig gratis producten, levert ook u grote voordelen op:

 

• Klantbinding
• Nieuwe klanten
• Omzetverhoging

 

Wat levert een spaarprogramma met Diamant Sabatier op?

Ons betrokken loyaliteitsprogramma gaat uit van een spaarmoment (inkopen doen), gewoontegedrag (bij uw favoriete winkel) en vervolgens een beloning (spaarpunten mét rendement of extra's). Dit zorgt voor een betrokkenheidscyclus, omdat de beloning motiveert om de volgende keer terug te komen om extra te sparen. Zoals hierboven benoemd, levert het dus zowel u als uw klant mooie extra’s op. Bovendien bepaalt u als ondernemer zélf wanneer en voor welke tijdsduur u het loyaliteitsprogramma met Diamant Sabatier inzet:

 

• U maakt marge met het triple-A-merk Diamant Sabatier
• Een spaarprogramma direct met de fabrikant
• U bepaalt de timing en duur van de actie
• Beproefde spaaractie
• Gewild bij uw spaarder vanwege de mogelijkheid tot lokale branding

 

Hoe ziet een spaarprogramma met ons eruit?

Wij zorgen vrijwel voor alles. We leveren producten, promotiemateriaal en (lokaal geadverteerde) ondersteuning op social media. Wilt u meer informatie over de werkwijze en voordelen van het loyaliteitsprogramma?

 

Download onze whitepaper!

 

 

Laat ons weten hoe uw ideale loyaliteitsprogramma eruit ziet

Bent u geïnteresseerd in een loyaliteitsprogramma met Diamant Sabatier en wilt u meer weten over hoe we deze spaaractie kunnen insteken op uw onderneming en persoonlijke, lokale behoeften?