In een wereld waar connecties van onschatbare waarde zijn, is het koesteren en versterken van relaties een kunst op zich. En wat is er beter geschikt om die kunst te belichamen in een passend relatiegeschenk? Maar het kiezen van het perfecte relatiegeschenk, dat kan nog een lastige opgave zijn. Het moet op de eerste plaats passen bij het bedrijf, maar ook een vorm van herkenbaarheid bevatten. Niet op de laatste plaats moet het bruikbaar zijn voor de ontvanger. En het liefst straalt het geschenk ook de nodige verfijning en kwaliteit uit.

Uit onze jarenlange ervaringen in relatiegeschenken, durven we bij Diamant Sabatier met gepaste trotst te zeggen dat onze producten altijd uitstekend en zeer gewaardeerd als geschenk worden ontvangen. Echte Diamant Sabatier producten dragen met recht de slogan ‘Le diamant du cuisinier’ en het diamant icoontje. Deze uiterlijke kenmerken staan garant voor het beste van het beste en dat is het waar Diamant Sabatier voor staat. Kwaliteit is dus gegarandeerd, maar er zijn nog een aantal andere in het oog springende redenen waarom bedrijven graag kiezen voor een relatiegeschenk van Diamant Sabatier.

1. Professionele messen

Diamant Sabatier staat voor professionaliteit. In de geschiedenis van messen heeft Diamant Sabatier een erg grote rol gespeeld in het bepalen van de hoge standaard. Diamant Sabatier maakt nog steeds messen waarvan de oorsprong in officiële Sabatier gebied ligt, namelijk in het prachtige Franse Thiers. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en dit is dan ook de reden dat veel professionele chef-koks voor messen van Diamant Sabatier kiezen.

2. Herkenning

Het feit dat veel mensen het logo van Diamant Sabatier direct herkennen, zorgt voor een sterke en iconisch uitstraling. Dit is wat u wil op het gebied van relatiegeschenken. Het zijn niet alleen chef-koks die zeggen dat ze zijn ‘opgegroeid’ met Diamant Sabatier. Ook in veel huishoudens ligt er minimaal één mes van Diamant Sabatier in de keukenlade. Het merk heeft door de jaren heen een uitstekende naam weten te waarborgen, wat nu zorgt voor herkenning en erkenning van het cadeau dat u uw relaties geeft.

3. Kwaliteit tegenover de juiste prijs

Bij Diamant Sabatier zorgen we voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen bij het persoonlijk kopen zorgen we voor de beste verhouding, ook bij het kopen als retailer of relatie houden wij de marges zo scherp mogelijk. U hoeft niet te bezuinigen op kwalitatief hoogwaardige relatiegeschenken, u wilt waardevolle geschenken kunnen blijven presenteren tegen een zo vriendelijk mogelijke prijs.

4. Levenslange garantie

Naast de persoonlijke touch en messcherpe prijs-kwaliteitverhouding, bieden we nog een mooie extra: levenslange garantie. Wanneer onze messen goed worden onderhouden, zijn wij er zeker van dat ze geen gebreken gaan vertonen. Mocht zich onverhoopt toch een tekortkoming voordoen, zullen wij altijd bereikbaar zijn en kijken we samen naar de beste oplossing binnen uw garantie.

5. Mogelijkheden tot persoonlijke gravering

Maak uw relatiegeschenk echt persoonlijk met de mogelijkheid tot het graveren van het lemmet. Bij Diamant Sabatier is het mogelijk. Een persoonlijke attentie op het blad van het mes zorgt ervoor dat uw relatie aan u wordt herinnerd. Met de lasergraveermachine die we in huis hebben, kunnen we u de mogelijkheid bieden om logo’s en persoonlijke graveringen aan te brengen. Een gravering maakt uw relatiegeschenk net dat ene beetje specialer, misschien zelfs onvergetelijk.

6. Verpakkingsmogelijkheden

De messen van Diamant Sabatier zijn verpakt in prachtige geschenkverpakkingen die altijd op veel waardering kunnen rekenen. Tóch bieden wij de mogelijkheid om ook hierin nog net een stapje verder te gaan. Wenst u uw logo op de verpakking, een persoonlijke brief in de doos of gewoon een compleet eigen verpakking? Graag overleggen we met u onze ruime mogelijkheden.

7. Mogelijkheid tot rechtstreekse levering

Natuurlijk is persoonlijke aflevering van uw cadeau het allermooist. U wilt iemand in de ogen kijken wanneer men uw geschenk in ontvangst neemt. Echter is dit niet altijd mogelijk en meestal komt er dan zelf een sortering en verzending van geschenken bij kijken. Met andere woorden: dit kan zomaar erg veel tijd in beslag nemen. Ook hier hebben wij van Diamant Sabatier iets op gevonden: rechtstreekse levering vanuit ons eigen magazijn. Laat het werk maar aan ons over en hou het toch persoonlijk!

8. Series zijn uit te breiden

Het leuke van een relatiegeschenk van Diamant Sabatier, is dat elk geschenk gemakkelijk uit te breiden is. Geeft u bijvoorbeeld een Diamant Sabatier Integra koksmes cadeau en is uw relatie enthousiast? Dan is het leuk om uitbreidingen aan te bieden. Zo kunt u de serie aanvullen met een broodmes, officemes of zelfs een compleet messenblok van Integra. Al onze series, van Integra en Riyouri tot aan Forgé en Cuisine, zijn erg compleet en bevatten alle gewenste onderdelen.

9. Pure gastronomie

Niet alleen in de (professionele) keuken, maar ook naar onze relaties toe is het bij Diamant Sabatier goedverzorgde gastronomie wat de klok slaat. Gastronomie staat voor veel meer dan alleen de kunst van koken. Het gaat over de kracht van een echte fijnproever en de gehele levensstijl daaromheen. Een relatiegeschenk op het gebied van gastronomie betekent een mogelijkheid tot verbreding in de levensstijl van fijnproevers. Een verbetering van het ontdekken, ervaren, proeven en begrijpen van voedsel. Dat vinden wij één van de mooiste geschenken die u een relatie kunt geven.