Waar geniet je het meest van tijdens het koken?
De chemie die ontstaat als je verschillende ingrediënten bij mekaar doet en een smaak creëert waar je zelf uiteindelijk verbaasd van bent. Het eerste moment dat je iets hebt gemaakt en ervan proeft en helemaal tevreden bent. Voor ons is het ook nog altijd een beetje zoeken.
Wat is een van jullie grootste successen waar je het trotst op bent?
Deze zaak. Het restaurant waar ik met die chef werkte, was een ander restaurant: A’Qi. Toen hij stopte, heb ik er nog drie jaar alleen gewerkt. Ik voelde het niet meer en zat er niet op mijn plaats. Ik ben er dus heel trots op dat ik gewoon gezegd heb van ‘bon, dan veranderen we’. Ik heb een nieuw pand gezocht, dit gekocht en helemaal zelf laten verbouwen. Ik ben er dus trots op dat ik dat gedurfd heb en het dus heb gedaan. Deze zaak is echt helemaal mijn zaak en mijn twee liefdes, koken en architectuur, komen samen in dit pand. Ik zit hier weer op mijn plaats.