€39.95

Een gerecht is pas goed en af als het alle zintuigen prikkelt. Het decoreren en opmaken vormt hierin een belangrijk onderdeel. Met Les amis du chef heeft de professionele chef en gepassioneerde hobbykok alle tools in één set om de touche finale aan te brengen in een gerecht. Decoreren, garneren en dresseren, doet u met het Chef’s Mate zakmes, garneerlepel en pincet.

Chef’s Mate zakmes

De Chef’s Mate zakmes draagt u overal bij u in de keuken. Het scherpe mesje gebruikt u voor het afsnijden van cressen en kruiden, het openen van verpakkingen en het doseren van specerijen. Het kleine zakmes past in het mouw- of borstzakje van uw koksbuis. Met de framelock-blokkering klikt het lemmet veilig vast en na ontgrendeling is het mes met één hand dicht te klappen.

Garneerlepel

Maak uw gerechten af met de garneerlepel uit deze set. De fijne punt zorgt ervoor dat u nauwkeurig sauzen kunt verdelen over het bord.

Pincet

Een pincet is een essentiële tool als het aankomt op decoreren. U gebruikt het pincet voor het gecontroleerd oppakken van delicate etenswaren en voor fijnere decoreertaken.

Current Stock:
SKU:
33DS13.3
Warranty:
5 jaar garantie

No Reviews Write a Review