€224.90

Messenblok met 6-delige inhoud uit de Diamant Sabatier topserie Tension: voor intens kookgenot. Van donker acaciahout met roestvrijstalen beschermplaat. Een hele mooie combinatie van materialen en zondermeer een aanwinst voor iedere keuken. De messen hebben lemmeten van hooggelegeerd Duits topstaal DIN 1.4116 X45CrMoV15, roestvrij en vlijmscherp. De zeer comfortabele heften zijn gemaakt van matzwart ABS versterkt met glasfiber.

Current Stock:
SKU:
35DS80.6
Availability
Op werkdagen binnen 24u verzonden. M.u.v. graveringsorders.
Warranty:
Levenslange Garantie
Verpakking:
Geschenkdoos
Wilt u een gravering? *
Lettertype Tekst None Selected

Reviews Hide Reviews

Heel tevreden

Zoë on 24th Oct 2020

Ik heb dit messenblok gekocht op aanrader van een vriendin. Ik ben heel blij dat ik ze heb gekocht want het zijn super fijne messen. Ze worden iedere dag gebruikt en werken nog steeds zoals nieuw. De prijs-kwaliteitsverhouding is heel goed, je krijg echt waar voor je geld. Echt een aanrader!!

review tension

Ariane on 28th Aug 2020

Ik had 1 mes van diamant sabatier gekregen van een kennis en was daar zo content mee dat ik gespaard heb voor een tension serie. Ik houd van de lijnen in het heft en past perfect bij onze keuken. Niet alleen een sieraad op de aanrecht maar klasse in je hand als je er mee werkt. Ik ben nog wel op zoek naar een goede instructie om ze scherp te houden, maar dat zal de eerst komende tijd niet nodig zijn verwacht ik. Superblij mee!!!!