€259.50

Diamant Sabatier Trophee messenblok - 5-delig - duurzaam rubberhout

De Trophee serie van Diamant Sabatier is erg strak en stoer. Het opvallende design van de messen past uitstekend bij het universele zwarte messenblok. Vijf vlijmscherpe messen om elk product te kunnen snijden en bewerken!

Ieder mes uit de Trophee serie geniet hetzelfde stoere design. Het matzwarte heft loopt met een mooi vervagend effect over in het vlijmscherpe lemmet. Dit geeft elk mes een unieke en stijlvolle uitstraling. Het Diamant Sabatier Trophee messenblok is universeel omdat het gevuld is met stengels van plastic filament (PET-vulling). Hierdoor kan je de 5 messen veilig opbergen. Deze vulling is daarnaast erg hygiënisch omdat de stengels eenvoudig te verwijderen zijn waardoor je ze makkelijk kunt afspoelen onder de kraan.

Het Trophee messenblok is gemaakt van duurzaam zwart rubberhout. Hierdoor passen de messen en het blok perfect bij elkaar. Het messenblok komt met de 5 meest essentiële messen voor in de keuken: een koksmes (20cm), broodmes, vleesmes, universeel keukenmes en een officemes. Ieder mes is van de bekende professionele kwaliteit van Diamant Sabatier. Een vlijmscherp instrument voor een leven lang.

  • Diamant Sabatier Trophee messenblok met 5 essentiële messen voor in de keuken
  • Universeel messenblok gemaakt van zwart rubberhout met hygiënische vulling (PET)
  • Messenblok inclusief koksmes, broodmes, vleesmes, universeel keukenmes en officemes
  • Strak en stoer ontwerp
  • Compact messenblok dat past op ieder aanrecht (110x110x228mm)
Current Stock:
SKU:
35DS97.5
Availability
Op werkdagen binnen 24u verzonden. M.u.v. graveringsorders.
Warranty:
Levenslange garantie

No Reviews Write a Review