€52.70

Santokumes uit de Diamant Sabatier Riyouri serie: naadloze perfectie. Hèt Aziatische allroundmes, met extra breed lemmet met antikleefkuiltjes van hooggelegeerd X45CrMoV15 staal. Voor het snijden van vlees en vis en het hakken van groenten. Heft van 18/8 mat roestvrijstaal met antislipstructuur. Naadloos aaneengelast. Levenslange Garantie.

Current Stock:
SKU:
35DS48-17cm
Availability
Op werkdagen binnen 24u verzonden. M.u.v. graveringsorders.
Warranty:
Levenslange Garantie
Verpakking:
Geschenkdoos
Wilt u een gravering? *
Lettertype Tekst None Selected

Video

Reviews Hide Reviews

Heel fijn mes

Sanne on 27th Oct 2020

Ik heb sinds kort dit mes aangeschaft en ben er super tevreden over. Sinds ik dit mes gebruik wil ik geen andere meer. Het mes helpt je om verschillende snijtechnieken op een makkelijke manier toe te passen en is daarom heel erg handig.

Heel fijn mes

Sanne on 27th Oct 2020

Ik heb sinds kort dit mes aangeschaft en ben er super tevreden over. Sinds ik dit mes gebruik wil ik geen andere meer. Het mes helpt je om verschillende snijtechnieken op een makkelijke manier toe te passen en is daarom heel erg handig.